2109410003 6972736331 Λάμπρου Κατσώνη 62 - Μοσχάτο Αττική masteritf@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ
Αθλητικός Σύλλογος ITF
Taekwon Do - Kick Boxing | Μοσχάτο Αττικής
 
 
Στον Αθλητικό Σύλλογο "Το Μοσχάτο," προσφέρουμε μαθήματα Taekwo-do και Kick Boxing με σκοπό να προωθήσουμε την αυτοάμυνα, τη φυσική κατάσταση και την αθλητική ανάπτυξη. Το Taekwo-do και το Kick Boxing είναι δύο από τα πιο δημοφιλή αθλήματα που συνδυάζουν τεχνική, δύναμη και αντοχή.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TAEKWON-DO
 

Το Taekwo-do είναι μια πολεμική τέχνη που προέρχεται από την Κορέα και επικεντρώνεται στις ψηλές κινήσεις, όπως τα λακτίσματα με τα πόδια και τις γυριστές κλωτσιές. Το Taekwo-do εκπαιδεύει τον αθλητή όχι μόνο να γίνει ισχυρός και ευέλικτος, αλλά και να αναπτύξει πειθαρχία και αυτοέλεγχο. Είναι ένα άθλημα που απαιτεί συγκέντρωση και αφοσίωση και μπορεί να οδηγήσει σε ατομικές και ομαδικές επιτυχίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KICK BOXING
 

Το Kick Boxing, από την άλλη, είναι ένας άθλημα που συνδυάζει τεχνική πυγμαχίας με κλωτσιές. Είναι ένα άθλημα που αναπτύσσει τη δύναμη, την αντοχή και την ταχύτητα. Οι αθλητές προπονούνται για την αυτοάμυνα και τη συμμετοχή σε αγώνες, εκτοξεύοντας την αυτοπεποίθησή τους και ενισχύοντας την σωματική τους κατάσταση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Εξασφαλίζοντας Επιτυχίες από το 1992
 

Τα μαθήματα Taekwondo και Kick Boxing στον σύλλογό μας είναι περισσότερα από απλά αθλητικά. Είναι μαθήματα που διαμορφώνουν χαρακτήρες. Πέρα από τις τεχνικές, διδάσκουμε τις αξίες της πειθαρχίας, του σεβασμού και της ομαδικότητας. Ενισχύουμε τον αυτοέλεγχο και την ευγένεια, δημιουργώντας αθλητές που διακρίνονται όχι μόνο στο ρινγκ αλλά και στην καθημερινή ζωή.

 

Επιλέγοντας να εκπαιδευτείτε στα μαθήματα Taekwondo και Kick Boxing στον Αθλητικό Σύλλογο "Το Μοσχάτο," επιλέγετε να αναπτύξετε τόσο το σώμα όσο και τον ψυχισμό σας. Σας προσκαλούμε να ενταχθείτε στον σύλλογό μας και να ανακαλύψετε την απίστευτη εμπειρία του Taekwondo και του Kick Boxing.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΤΜΗΜΑΤΑ
 
• Προσχολική ηλικία από 3.5 χρονών
• Παιδικά τμήματα από 5 ετών
• Εφήβων / Νεανίδων & Ενηλίκων
• Γυναικεία τμήματα αυτοάμυνας
• Αγωνιστικό τμήμα
 
 
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Καθημερινά όλο το χρόνο
 
Ώρες λειτουργίας
 
Δευτέρα - Παρασκευή 17:00 - 22:00
Σάββατο 10:00 - 12:00
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
Λάμπρου Κατσώνη 62, Μοσχάτο 
 
2109410003 | 6972736331 
 
masteritf@hotmail.com